The Light Parade – The Eye Of The Storm

0

thelightparadeDe Haagse band The Light Parade is goed op weg om naam te maken in Nederland. De sterke nieuwe single “The Eye Of The Storm” helpt hier zeker aan mee.

De The Light Parade bestaat pas sinds 2011 toch hebben ze al een mooie staat van dienst. Ze speelde ze eind 2012 in het voorprogramma van Peter Hook (Joy Division/New Order). Schopte ze het met het nummer “Heartbeat” tot 3voor12 Hollandse Nieuwe en zijn ze de hele maand januari in de spotlights in de rubriek 3voor12 Den Haag Selecteert.

De nieuwe single “The Eye Of The Storm” is een prachtige single waarin de stem van zanger Erik goed naar voren komt. De gitaren voeren je mee in gedachten en laten je pas los aan het einde van “The Eye Of The Storm”. Het nummer heeft een prachtige videoclip gekregen die gemaakt is door een fan van de band. Na een paar kleine aanpassingen paste de videoclip perfect bij het nummer.

Beluister hieronder “The Eye Of The Storm”

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Houdbaar Tijmen. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie