Robin Schulz & Moby – Moonlit Sky

0

(Nieuwste Hits) – De veteraan van de dance muziek Moby is terug van weggeweest! Hij heeft de nummers “Moonlit Sky” en “The Light Is Clear In My Eyes” uitgebracht zonder verdere informatie prijs te geven. Maar Moby is iets van plan dat is duidelijk.

Begin jaren 90 maakte Moby voornamelijk trance en housemuziek en daarmee scoort hij in 1991 met Go zijn 1e hit. Acht jaar later komt zijn echte doorbraak met het album: Play, van dat album kwamen de hits: Bodyrock en Porcelain. Naast het maken van eigen nummers, remixt hij ook regelmatig nummers van andere artiesten: Metallica, David Bowie, Daft Punk, Pet Shop Boys en zo kan ik ook wel door blijven gaan.

Nieuwe Muziek
Twee jaar na zijn album Innocents is Moby ineens terug met twee nieuwe singles. Op de beide singles werkte hij samen met The Void Pacific Choir. Op zijn single “The Light Is Clear In My Eyes” laat een postpunk sound horen. Moby heeft er een VHS clip bij gemaakt vol met cryptische beelden. Op het andere nieuwe nummer “Moolit Sky” werkt ook Robin Schulz mee. Op dit nummer hoor je de techno/deep house sound die doet denken aan Paul Kalkbrenner. Dit nummer is ook net wat radiovriendelijker.

In afwachting van een mogelijk nieuw album van Moby. Kun je hieronder luisteren naar de twee nieuwe singles. Dus draai je volume knop naar rechts en geniet!

Beluister hieronder “Moonlight”

Beluister hieronder “The Light Is Clear In My Eyes”

Share.

About Author

Radio-DJ @ Studio Alphen, altijd op zoek naar Nieuwe Muziek voor mijn programma: VrijdagAvondVirus !!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.