3JS – Til me Op

1

3js(Nieuwste Hits) – De 3JS brengen in november hun nieuwe album “Dichter bij de Horizon” uit. Maar tot die tijd moeten wij het doen met de single “Til me Op”!

Begin dit jaar kondigde Jaap de Witte aan te stoppen met optreden. Hij blijft wel op de achtergrond betrokken bij de 3JS. Het gat wat Jaap de Witte achterlaat wordt gevuld door zijn zoon Jan. De 3JS heten nu dus alle drie Jan. Ondanks deze tegenslag is het een fantastisch jaar voor de heren tot nu toe.

Hun theatertour ‘Bronnen’ was succesvol, ze deden een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers-concerten en ze waren te zien in het openluchttheater Caprera. Ook de singles “Bijzonder” en “Zo Mooi Als Jij” deden het goed in de hitlijsten. De nieuwe single “Til Me Op” past niet echt in dat rijtje. Je hoort namelijk een commerciëlere sound. Persoonlijk vind ik dat een goeie zet van de 3JS want zeg nou zelf dit is toch een fantastisch nummer?

Beluister hieronder “Til me Op”

Ook voor muziek ga je naar bol.com

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

1 reactie

  1. Pingback: 3JS – Til me Op | Radio Carpe Diem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.