MuziekNieuws

50 cent ft. Mr. Probz – Twisted

Mr.Probz in Amsterdam (Nieuwste Hits) – Het gaat erg goed met Mr. Probz! Zijn single “Waves” is een wereldwijde hit. Nu is hij ook te horen op het nummer “Twisted” van de Amerikaanse superster 50 cent.

Mr. Probz werd in januari ineens gebeld door een onbekend nummer met de vraag of hij doorverbonden wilde worden. Hij kreeg toen meteen 50 cent aan de lijn. Die begon te vertellen het nummer en het hele concept erachter. Dat maakte het voor Mr. Probz een stuk makkelijker om meteen met de track bezig te gaan. Hij heeft na dat telefoon gesprek met een studio opgezocht om partijen op te nemen voor twee tracks! Helaas voor Mr. Probz is zijn favoriet van de twee nummers naar de Amerikaanse R&B-zanger Joe gegaan.

Op dit moment werkt Mr. Probz aan een nieuw album wat de opvolger moet worden van zijn debuutalbum The Treatment. Voor de nieuwe single werkt Mr. Probz samen met Giorgio Tuinfort de producer van o.a. de nieuwe Micheal Jackson-single. Het wordt een single met piano en een orkest met strijkers. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor de nieuwe single uitkomt tot die tijd moeten we het nummer “Twisted”.

Beluister hieronder “Twisted”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.