MuziekNieuws

A Silent Express – All About You

A Silent Express - Promopics 2012A Silent Express is hard op weg om Duitsland te veroveren. Hun nieuwe single “All About You” werd in een paar dagen tijd al 80.000 keer bekeken in Duitsland. Nu is de single ook uit in Nederland!

A Silent Express bestaat al een aantal jaar maar ze zijn nu hard op weg om definitief door te breken. Door hun contacten met modeontwerper Hans Ubbink en regisseuse Stephanie Pistel (regisseerde Will I Be Around) werd de band uitgenodigd om in het voorprogramma van Duran Duran te spelen. Met hun idolen traden ze op in München, Leipzig, Dortmund en Berlijn. Dit zorgde voor veel interesse van verschillende grote platenmaatschappijen uit Duitsland. A Silent Express tekende uit eindelijk een contract bij Universal Music.

A Silent Express scoorde in 2010 een grote hit met “I Will Be Around“. De single werd het meeste gedraaid op 3fm en hiervoor ontvingen ze een jaar later de Schaal van Rigter. Nu is het tijd om dit succes te gaan evenaren met “All About You“. Het is een fantastisch dansbaar nummer geworden met dubstep invloeden. Het kan niet anders dan dat deze single veel gedraaid gaat worden op de Nederlandse radiozenders.

Beluister hieronder ” All I About You”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.