MuziekNieuwsPopUncategorized

Aafke Romeijn – Anders Nog Iets?

(Nieuwste Hits) – Op 14 oktober verschijnt het nieuwe album “Anders Nog Iets?” van Aafke Romeijn. Een EP vol met completdenkers en vrouwelijke robots. Hieronder vind je alvast de albumtrailer.

De albumtitel hoor je normaal gesproken alleen bij de bakker of slager. Maar ook in het oeuvre van Aafke Romeijn hoort “Anders Nog iets?” thuis. De EP is de opvolger van het album “Je Doet Je Best Maar”. Een EP zoals we Aafke graag horen “messcherpe, Nederlandstalige teksten op speelse melodieën. Die melodieën zitten uiteraard vol met analoge synths, rauwe gitaarsolo’s en drums. De tweede single van het album “Bobbie” is hieronder te beluisteren.

Alles Went met Sef

Op het album “Anders nog Iets?” staat ook de single die Aafke Romeijn schreef samen met hip-hopper Sef. Op “Alles Went” werd een bescheiden hit in Nederland en ging over hipsters, gentrificatie en cappuccino met sojamelk. Als je het nummer nog niet kent kan je hem hieronder beluisteren.

Bekijk hieronder de albumtrailer.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.