MuziekNieuws

Aangeschoten Wild – BingoDeBoyband

Aangeschoten Wild Bingo De Boyband(Nieuwste Hits) – Aangeschoten Wild presenteert zich zelf als je favoriete boyband op hun nieuwe single “BingoDeBoyband”. Deze single is afkomstig van hun gelijknamige EP die in december uitkomt.

Het gaat goed met Aangeschoten Wild! Na hun succesvolle deelname aan de Grote Prijs van Nederland waren ze te horen in verschillende radioprogramma’s van onder andere 3FM en FunX. De single “Papa Ben” kreeg ook de nodige airplay. Aangeschoten Wild vond het daarom tijd om hun repertoire uit te breiden met de EP BingoDeBoyband. “Want we zijn potdomme lekker bezig.” aldus boybandlid Stef.

Waar de boybandleden eerst nog bescheiden waren overheerst nu het zelfvertrouwen. De EP gaat namelijk over de nadelen van een mooi uiterlijk en de sleur van succes. Op de nieuwe single “BingoDeBoyband” hoor je dit meteen terug in de line “Welkom bij je favoriete boyband. We kunnen dansen maar alleen als je mooi bent. We nemen je op reis. We zijn het paradijs.

Beluister hieronder “BingoDeBoyband”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.