MuziekNieuws

Aangeschoten Wild – Papa Ben

Aangeschoten Wild(Nieuwste Hits) – Nederland is met Aangeschoten Wild een nieuwe boyband rijker. De vier mannen zijn op jacht naar hits! De eerst EP is net uit en heet “Nog. Lang. Geen. Hits.”.

De bandleden Stoute Vos, Miggy, Stef en Haute Pierre kwamen elkaar toevallig tegen in de artiestenfoyer van het Oude Luxor in Rotterdam. Er was meteen een klik omdat ze allemaal de ambitie hebben om een superster te worden. Ze hadden alleen een probleempje geen van hen kan zingen. De mannen besloten dus maar te gaan rappen en Aangeschoten Wild was een feit!

Aangeschoten Wild versmelt alle hipstergenres tot dampende rauwe poptracks die je niet meer uit je hoofd krijgt. Dat hoor je ook op de nieuwe single “Papa Ben”.  De vergelijking met De Jeugd van Tegenwoordig is snel gemaakt. Het verschil volgens Aangeschoten Wild is dat zij het voor het geld doen en De Jeugd van Tegenwoordig het voor de muziek doet.

De heren zijn stonden als eerste boyband ooit in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Verder was Aangeschoten Wild vorig jaar o.a. te zien in de SugarFactory en de Merleyn. Vanaf maart touren ze door Nederland met hun debuut-EP “Nog. Lang. Geen. Hits.”.

Beluister hieronder “Papa Ben”

Bekijk hier een korte documentaire over Aangeschoten Wild.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.