MuziekNieuws

Aart – Global Soul

Aart Aart is een nieuwe singer-songwriter uit Zwolle. Hij is woonachtig geweest in Chili, Australië, Engeland en Frankrijk een echte ‘Global Soul’ dus. De titel van zijn debuutalbum als solo-artiest is dan ook ‘Global Soul’.

Na jaren van oefening en liedjes schrijven was het tijd om de studio in te gaan. De cd ‘Global Soul’ is opgenomen in Studio Zeezicht. Tom Meijer (zanger A Polaroid View) heeft de cd opgenomen en Huub Reijnders (Bløf, Valerius, A Polariod View) heeft het album gemixt en gemasterd. Op het album staan 11 nummers die allemaal een mooi verhaal vertellen.

Na een aantal luisterbeurten blijven sommige nummers in je hoofd zitten en hoor je steeds weer andere geluidjes. Zo gebruikte Aart in zijn single “Contact” en in de nummers “Real” en “Familiar” een oud Casio keyboard. Ook hoor je als je goed luistert een Cowbell langskomen. Dit en de dynamiek in de nummers zorgt ervoor dat het album geen moment verveelt. Beluister hier een sneak preview van het album.

Het album “Global Soul” is te koop op Itunes en te beluisteren via Spotify!

Beluister hieronder de single “Contact”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.