MuziekNieuws

ADAM – Hit Me Again

ADAM(Nieuwste Hits) – Nederland heeft er met ADAM een girlband bij. De ambitieuze dames timmeren hard aan de weg om de top te bereiken. De eerste single heet “Hit Me Again” en is geschreven en geproduceerd door Alain Clark.

De Amsterdamse meidengroep bestaat uit LouLou Hameleers, Eva Cleven, Sanne den besten, Suzanne Klipping en Anna Speller. Anna zullen de meeste van jullie kennen uit de serie en film van Feuten waarin ze de rol van Nina speelde. Maar ze zat zo’n tien jaar geleden ook al in K-otic. De band waarin ook Sita zat is ontstaan uit het programma Starmaker. De dames gaan op dit moment viral met een filmpje waarin ze zingend een orgasme krijgen.

ADAM is ontstaan tijdens een jamsessie. De dames voelden meteen een klik met elkaar en na een optreden besloten ze een band te vormen. Het eerste wapenfeit van de dames is “Hit Me Again”. Een track die is geschreven en geproduceerd door Alain Clark. Het nummer staat voor samen lachen, gekwest worden, feesten en liefhebben. Wat denken jullie gaan we nog veel van deze groep horen?

Beluister hieronder “Hit Me Again”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.