DanceMuziek

Adam Port ft. Stryv, Keinemusik, Orso, Malachiii – Move

(Nieuwste Hits) – De iconische Duitse DJ/producer Adam Port (van het befaamde Keinemusik label en collectief) slaat de handen ineen met de getalenteerde 26-jarige pop- en hiphopproducer/songwriter Stryv en zanger Malachiii. De uitkomst is single ‘Move’ waarmee ze momenteel een grote hit scoren.

Wereldwijd succes Move voor officiële release

Al ver voor de officiële release op Keinemusik, was ‘Move’ een sensatie. Na gedraaid te zijn op Keinemusik-evenementen in onder andere Egypte, Melbourne, Los Angeles en Bali, nam het nummer een eigen leven aan op sociale media. De live audio-opnames van de track vergaarden meer dan 100 miljoen views, wat leidde tot talloze bootlegversies en een enorme vraag naar de officiële release. De DJ-gemeenschap sprong er massaal op, met steun van grootheden als ACRAZE, Black Coffee en Wakyin.

Afrobeats en melodic house

‘Move’ onderscheidt zich door een onweerstaanbare mix van Afrobeats en melodische house. Dit maakt het nummer aantrekkelijk voor een breed publiek, met invloeden van artiesten zoals Black Coffee, Tyla en Francis Mercier.

Adam Port en de kracht van samenwerken

Adam Port, van het in Berlijn gevestigde Keinemusik-collectief, bundelt zijn krachten met de in Los Angeles gevestigde producer Stryv en songwriter Malachiii. Deze samenwerking resulteert in een nummer dat zowel energiek als meeslepend is. Port’s kenmerkende drumwerk en Stryv’s talent voor het mengen van melodie en groove komen perfect samen in ‘Move’, wat een harmonieuze fusie van stijlen oplevert.

Adam Port en Stryv hebben beiden een indrukwekkend CV. Port heeft een reputatie opgebouwd binnen de deep house en techno scenes, terwijl Stryv eerder heeft samengewerkt met grote namen zoals Kanye West en Ty Dolla $ign. Hun gezamenlijke inspanning op ‘Move’ benadrukt hun veelzijdigheid en brede muzieksmaak.

Single Move

De tekst van ‘Move’ vangt de essentie van een nacht op de dansvloer. Het nummer viert fysieke aantrekkingskracht en de magnetische aantrekkingskracht tussen twee mensen. Zinnen als ‘Fire burning, Style gunning’ zetten de toon voor een avond vol intense energie en onmiskenbare chemie. De herhaalde lijn ‘Girl I really like the way you move’ benadrukt de fascinatie van de zanger voor de manier waarop het meisje danst, wat verder gaat dan alleen de fysieke beweging en wijst op de zelfverzekerdheid en allure die zij uitstraalt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.