MuziekNieuws

Adele – Skyfall (James Bond Theme Song)

Een van de populairste zangeres op dit moment is Adele. Het is dan ook niet raar dat ze is gevraagd om de soundtrack van de nieuwe James Bond film te maken. Vandaag is de soundtrack “Skyfall” eindelijk uitgekomen!

In Nederland stond het nummer al in de ITunes Top 10 zonder dat iemand hem had gehoord. “Skyfall” is een typisch Bondlied geworden, die je meesleept naar een fantastische climax. Het nummer past goed bij de stijl van 007 maar het past ook geweldig bij de stem van Adele. Paul Epworth die meewerkte aan haar hit “Rolling in the Deep” hielp haar met het schrijven van “Skyfall”. Tijdens het opnemen van het nummer werd ze begeleidt door een 70koppige band. Hierdoor klinkt het nummer nog veel grootser. Dit nummer wordt sowieso een nummer 1 hit!

Beluister hieronder “Skyfall”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.