MuziekNieuws

Alain Clark – Back In My World

Alain ClarkAlain Clark presenteert een compleet nieuwe song die nog niet eerder te vinden was op een cd. Zijn nieuwe single “Back In My World” komt 8 maart officieel uit.

Zijn meest recente album “Generation Love Revival” bereikte de top 10 in de album charts. Van dat album bereikte “Let some Air In” een nummer 24 notering in de Mega Top 50. Al deze nummers zijn wel even wat anders dan Alain Clark mee begon. Kennen jullie de single “Heerlijk“? Een lief liefdesliedje waar hij een hitje mee scoorde. Al snel ging hij over op produceren van muziek voor anderen. Dat deed hij voor o.a. Ali B en Boris.

In 2007 besloot Alain Clark om het zelf weer te proberen en scoorde hij hits met “Love Is Everywhere“, “Foxy Lady” en “Father and Friend“. Nu is het tijd voor een nieuwe hit met zijn nieuwe single “Back In My World”. Een prachtige warme single vol soul. Het kan niet anders dan dat Alain Clark weer in de hitlijsten verschijnt met deze single!

Beluister hieronder “Back In My World”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.