MuziekRock

Alex Izenberg – To Move On

(Nieuwste Hits) – Op vrijdag 18 november brengt singer-songwriter Alex Izenberg zijn debuutalbum “Harlequin” uit. Een album vol verborgen schoonheid, ondeugd en brutale nummers.

De Amerikaanse Alex Izenberg en producer Ari Balouzian begonnen in 2014 samen te werken. In het begin was het voornamelijk nog experimenteren tijdens jamsessies. Maar de samenwerking monde al snel uit in een serieuze collaboratie. Nu 5 jaar later is het album “Harlequin” klaar om uitgebracht te worden.

Eerste single To Move On

De eerste single van het album is “To Move On”. Hierop hoor je gelijk de breekbare stem van Alex. Die perfect past bij de prachtige melodieën van de door hem zelf ingespeelde pianopartijen, aangevuld door blazers en strijkarrangementen. Harlequin laat zich beluisteren als een complexe rusteloze droom waarin verhalen over liefde, verlies, verdriet en verwarring samenkomen onder de rook van de magie en de waanzin van Los Angeles

Beluister hieronder “The Move On”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.