MuziekNieuwsPop

Alice Avery – Kicking The Habit

(Nieuwste Hits) – De Belgische zangeres en actrice Alice Avery werkt in New York hard aan haar carrière. Op 20 mei brengt ze haar nieuwe EP ‘Kicking The Habit’ uit!

Alice Avery maakt haar dromen waar wanneer zij in 2012 naar New York verhuist om zich geheel op haar carrière als zangeres en actrice te richten. Ze studeert aan de American Musical and Dramatic Academy en speelde onder andere de rol van Rapunzel in de door New York Times geprezen productie “Rapunzarella White”. Daarnaast pakte ze de kans om samen met top producer Will Hensley te werken aan haar nieuwe EP ‘Kicking The Habit’.

Alice Avery Kicking The Habit

De EP “Kicking The Habit” biedt voor ieder wat wils. Muziek om op te dansen of om bij weg te dromen. Alice Avery laat horen dat ze naast een getalenteerde actrice en zangers ook een goede songwriter is. In de zeven songs op de EP hoor je duidelijk de thema’s terug waar Alive Avery zich door heeft laten inspireren. De teksten gaan over hedendaagse liefde, New York City, hartzeer, vriendschap en zelfontplooiing.

De Grammy winnende producer Will Hensley die gewerkt heeft met onder andere Colbie Caillat en John Mayer om de eigen sound van Alice Avery te behouden. Die sound hoor je gelijk terug op de eerste single “Expired Love”.

Beluister hieronder “Expired Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.