MuziekNieuws

Allah-Las – Busman’s Holiday

De Amerikaanse band Allah-Las is in 2008 opgericht in Hollywood. Nu vier jaar later is het tijd voor hun debuutalbum “Allah-Las”. Dit album wordt op 29 oktober uitgebracht door V2 Records.

De heren hebben een voorliefde voor jaren ’60 bands als The Rolling Stones. Maar naar verloop van tijd verschoof de interesse steeds verder naar surfmuziek. De eerste nummers zijn dan ook geschreven in een oefenruimte die vol surfboards hing.

Het debuutalbum “Allah-Las” staat vol zonnige nummers met melodie- en gitaarlijnen die sterk leunen op de surfrock van de jaren 60. Dat hoor je ook terug op de single “Busman’s Holiday”. Het hele album is compleet analoog opgenomen door hun goede vriend Nick Waterhouse in The Distillery studio in Los Angeles.

De band die bestaat uit:

  • Zanger Miles Michaud
  • Gitarist Matt Cooreia
  • Bassist Spencer Dunham
  • Drummer Pedrum Siadation

Beluister hieronder “Busman’s Holiday”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.