HiphopNieuws

De Alliantie – Mooi Toch

(Nieuwste Hits) – Het Zwolse Hiphop trio De Alliantie presenteerde gisteravond hun debuutalbum “Mooi Toch” in een uitverkocht Hedon. De titeltrack van het album ging gelijk viral!

De Alliantie bestaat uit rappers Léon en Anthomus en beatmaker Sjowert. De heren zijn de laatste tijd druk geweest met het opnemen van hun album “Mooi Toch”. Dit hebben ze gedaan in de grote zaal van Hedon! Een bijzondere plek want ze moesten tussen de volle agenda van het poppodium opnemen. Dat betekende dat ze de dag na optredens van o.a. Wende, De Dijk en Marco Borsato zelf weer op het podium stonden. Deze vibe en het grote podium zorgde er volgens het trio voor dat ze het beste uit zich zelf naar bovenhaalde tijdens de opnames!

De Alliantie – Mooi Toch

Naast dat de heren muziek kunnen maken zijn ze ook heel erg creatief. Dat zie je terug in de toffe videoclip die ze hebben gemaakt voor “Mooi Toch”. Deze videoclip behaalde in één dag 25.000 views op YouTube en 75.000 views op Dumpert. De mannen waren al te zien tijdens de Popronde en op 5 mei treedt De Alliantie op tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel!

De redactie van Nieuwste Hits heeft van album favoriet naast “Mooi Toch” ook het nummer “Annelize” op repeat staan.

Beluister hieronder “Mooi Toch”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.