MuziekPopRock

alt-J – U&ME

(Nieuwste Hits) – De Britse band alt-J brengt na iets meer dan 4 jaar weer nieuwe materiaal uit! De geruchten van een aankomende vierde plaat gonsde al lang onder de fans. Nu is bekend gemaakt dat op 11 februari het nieuwe album ‘The Dream’ uitkomt. De eerste single daarvan heet “U&ME”.

alt-J is een van de meest succesvolle en populaire Britse bands van de afgelopen jaren. Tot nu toe hebben ze 3 studioalbums uitgebracht die samen meer dan 2,5 miljard keer zijn gestreamd en waarvan meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze wonnen de Mercury Prize en werden genomineerd voor de GRAMMY en BRIT Awards. Op 11 februari verschijnt hun 4e plaat The Dream. U&ME is daarvan de eerste single. Deze mooie en ook gracieus en subtiel klinkende track vertelt een liefdesverhaal met een rauw gevoel van vreugde.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.