MuziekNieuws

Altrego – Lucky 13

Jasper Erkens(Nieuwste Hits) – Altrego is het project van Jasper Erkens en de Londense drummer André Fisher. Het duo komt met hun eerste single Lucky 13 en die wordt meteen goed ontvangen in België.

Jasper Erkens is dan ook geen onbekende in België. In 2008 pakte hij zilver tijdens de Humo’s Rock Rally en scoorde hij hitjes met de cover “Crazy” van Gnarls Barkley en met zijn single “Waiting Like A Dog“. Jasper Erkens stond al eens op het hoofdpodium van Rock Werchter toen was hij 16 jaar! Daarmee is hij de jongste artiest ooit op Rock Werchter. In 2010 gooide hij het over een andere boeg en vertrok naar London. In London ging hij sturen aan de prestigieuze Brit School. De muziek school waar onder andere Amy Winehouse en Kate Nash hebben gestudeerd. Dit is ook de plek waar Erkens en Fisher met elkaar in contact kwamen.

Jasper Erkens is de studio ingedoken met topproducer Valgeir Sigurdsson (Björk, Sigor Ros, Feist). Valgeir is al helemaal verkocht! Altrego maakt dan ook een lekkere mix van electro, rock maar dan weer met een funky bass. Een mengelmoes die zeer dansbaar is! Dat hoor je ook op zijn single “Lucky 13”.

Beluister hieronder “Lucky 13”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.