MuziekPop

Amberay – I Say Stop

(Nieuwste Hits) – Er is een nieuw Brits talent op de radar verschenen! De naam is Amberay en ze is pas 14 jaar oud! Haar eerste single heet “I Say Stop”.

Op een raadselachtige manier duikt Amberay ineens op in de muziekscene. Er is nog maar weinig bekend van deze teenager. Het is wel duidelijk dat ze talent heeft en dat haar jonge stem goed past bij de low-key drum and base beats waarover ze zingt.

Amberay – I Say Stop

Ondanks haar leeftijd en haar schijnbaar aangeboren coole stijl lijkt haar muziek wel een beetje op de begin jaren van “Grimes” en “Jessie Ware“. Op jonge leeftijd heeft ze al een goeie flow en tijdloos nummer op haar naam staan. Wij van Nieuwste Hits zijn benieuwd waar het heen gaat met haar carrière. “I Say Stop” wordt ondersteunt door een videoclip die is geregisseerd door LL vitrines.

Beluister hieronder “I Say Stop”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.