MuziekPop

Amina – 1000 kansen

(Nieuwste Hits) – Op 4 augustus brengt de Utrechtse singer-songwriter Amina haar nieuwe single ‘1000 kansen’ uit!

Amina der doorbraak kwam vorig jaar vrij onverwachts doordat een bandlid van BTS haar single draaide in een livestream. Haar single ‘Gebruiksaanwijzing’ ging hierna meteen viral door in korte tijd meer dan één miljoen streams aan te tikken.

1000 kansen

Met haar nieuwe single ‘1000 kansen’ dat weer op een speelse manier tussen hiphop en pop balanceert, viert de 22-jarige Amina de imperfectie van de mens. De single vertelt het verhaal van een lange afstandsrelatie waarvan veel mensen zouden zeggen dat deze ‘imperfect’ is, maar waarin echte liefde triomfeert. “Een liefdesverklaring met een schop onder je kont”, aldus Amina, die in het nummer zingt ‘als jij een fout was, dan wel m’n beste’. “Een nummer waarbij ik mijn vriend wilde duidelijk maken dat niemand me zo gelukkig maakt als hij en hij zich geen zorgen hoeft te maken.”

Amina

Amina geldt al langere tijd als een van de Nederlandse talenten om in de gaten te houden. Haar liedjes zijn de opgepikt van 3FM tot Radio Veronica en van NPO1 tot ZappLive, ze trad op in voorprogramma’s van Meau en Roxeanne Hazes, deed een duet met Ruben Annink, stond afgelopen januari op Eurosonic Noorderslag (ESNS) als een van dé talenten voor 2023 en verzorgt dit jaar het voorprogramma van Maan.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.