MuziekNieuws

Anders Nilsen – Salsa Tequila

Anders Nilsen(Nieuwste Hits) – De Noor Anders Nilsen laat met zijn single “Salsa Tequila” zien hoe je een zomerhit maakt! Zou deze single uitgroeien tot de zomerhit van 2014?

Anders Nilsen zette het nummer “Salsa Tequila” op 19 juni op Youtube. Inmiddels is het nummer al meer dan 125.000 keer bekeken en gaat die als een lopend vuurtje over het internet. In de clip is te zien hoe Anders met een cd de woonkamer in rent en zegt dat hij denkt dat hij de zomerhit van dit jaar te pakken heeft.
Zijn vrienden vragen of alle ingrediënten voor een zomerhit erin zitten en ja alles zit erin.

Ingrediënten zomerhit:
Accordeon
Saxofoon
Spaanse woordenboek
Dance beat

Je pakt een Spaans woordenboek en zoekt wat willekeurige woorden die lekker klinken en af en toe een herkenbaar woord. Die zing je in op een dance beat met daarin verwerkt een saxofoon en een accordeon. Het resultaat is de catchy zomerhit “Salsa Tequila”!

Beluister hieronder “Salsa Tequila”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.