MuziekNieuwsPop

André Hazes – Op De Schoorsteen Staat Een Foto

(Nieuwste Hits) – André Hazes zou op 30 juni 65 jaar oud geworden zijn. Ter ere van dit feit heeft TopNotch de niet eerder uitgebrachte single “Op De Schoorsteen Staat Een Foto” uitgebracht.

Het Amsterdamse icoon schreef het nummer samen met zijn neef Tony le Roy in 1980. Helaas paste het nummer niet op het album ” ’n Vriend” die in 1980 uitkwam. Dit kwam door het feit dat de zanger zijn accordeonsound achter wegen en ging wat meer richting de Griekse folklore. Dit hoor je ook heel duidelijk terug op “Op De Schoorsteen Staat Een Foto”.

André Hazes op YouTube

Naast deze single is er nu ook een officieel André Hazes YouTube-kanaal. Waarop alle video’s van de volkszanger komen te staan. Denk aan nooit eerder vertoond beeldmateriaal, vergeten reclames en live-opnames. Op 23 september staat er ook nog een nieuw live-album van de zanger op de planning.

Beluister hieronder “Op De Schoorsteen Staat Een Foto”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.