MuziekPop

ANDRO – Zoals Jij

ANDRO is een Nederlands talent om in de gaten te houden! Hij staat momenteel in het voorprogramma van Chef’Special en is te zien tijdens de Popronde van 2024. Zijn nieuwste single heet ‘Zoals Jij’.

ANDRO’s unieke muzikale mix

Wat krijg je als je Postmen mixt met Typhoon? En dit alles in het Nederlands? Het antwoord is ANDRO. Door klassieke roots reggae te mixen met pop en hiphop weet ANDRO een hedendaagse, unieke stijl te creëren.

Met zijn teksten laat ANDRO je de wereld door zijn ogen zien. Onderwerpen als liefde, verlies en zijn roots zijn slechts het begin van zijn verhaal. Zijn nummers nodigen uit tot nadenken en geven een diepere kijk op het leven. ANDRO’s woorden resoneren met luisteraars en bieden troost, inspiratie en herkenning.

Eerste optredens en releases

In mei 2024 speelde ANDRO voor het eerst twee shows met zijn band. Hij stond in de Muziekgieterij en Poppodium 013 in het voorprogramma van Chef’Special. Dit markeerde het begin van een reeks optredens waarmee hij zijn muziek aan een groter publiek kon presenteren. Daarnaast bracht hij op 12 april zijn debuutsingle ‘Srananmang Life’ uit, die enthousiast werd ontvangen.

Debuut EP en release party

Op 6 september wordt de eerste release party voor zijn debuut-EP ‘Wij Zijn Hier!’ gehouden in V11 Rotterdam. Deze EP is een belangrijk moment in zijn carrière en biedt een uitgebreide kennismaking met zijn muzikale visie en talent.

ANDRO tijdens Popronde 2024

ANDRO is ook te zien tijdens de Popronde van 2024, een reizend festival dat jonge, veelbelovende artiesten de kans geeft om in verschillende steden door heel Nederland op te treden. Dit biedt hem een platform om zijn muziek aan een breder publiek te laten horen en verder naam te maken in de muziekscene.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.