MuziekNieuws

Angus Powell – Monsters

Angus Powell is een singer/songwriter uit de UK met een prachtige stem. Hij maakt sfeervolle Folk muziek. Zijn eerste officiële single heet “Monster” en zijn eerste EP heeft dezelfde naam gekregen.

Angus Powell werd op jonge leeftijd geïnspireerd door akoestisch werk van bands als Nirvana. Zijn leven staat volledig in het teken van songwriting, opnemen en optreden. Door de jaren heen heeft hij steeds meer een eigenstijl gecreëerd. De nummers hebben een ingewikkelde bouw, maar geven een eenvoudig gevoel. Hij probeert de luisteraar te betrekken op een persoonlijke manier.

Zijn debuut EP “Monsters” heeft hij opgenomen in Wales. Hij heeft alles zelf geschreven en opgenomen met eenvoudige apparatuur. Hiervoor gebruikte hij verschillende kamers en velden en heuvels in de buurt. Dit zorgt ervoor dat de track enorm fris en breekbaar is.  Dit zorgde voor Airplay op BBC Radio!

Agnus Powell is bezig met een heel album die uitkomt in het eerste kwartaal van 2013!

Beluister hieronder “Monsters”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.