MuziekPop

Anne-Marie brengt nieuwe album Unhealthy uit

(Nieuwste Hits) – De Britse zangeres Anne-Marie heeft vandaag haar nieuwe album ‘UNHEALTHY’ uitgebracht. Het is geïnspireerd op haar leven en biedt een inkijkje in haar “perfect onvolmaakte wereld”.

Hitsingle Unhealty

UNHEALTHY’ gaat over onderwerpen als verdriet, woede, vreugde, rebellie en euforie. Onder deze dertien song hoor je krachtige thema’s (‘TRAINWRECK’ en ‘GRUDGE’), maar ook kwetsbare songs als ‘KILLS ME TO LOVE YOU’ en ‘YOU & I’ (feat. Khalid). Het door gitaar aangewakkerde liedje ‘HAUNT YOU’ beschrijft de angst en verwijst naar haar theaterachtergrond (Anne-Marie speelde als kind in Les Misérables).
Uiteraard is ook de titeltrack en huidge hitsingle ‘UNHEALTHY’ met de Canadese zangeres Shania Twain op dit album te horen. Recent kwam bijbehorende videoclip uit.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.