MuziekNieuws

Anne Soldaat – Maybe

Anne Soldaat volgens velen de beste gitarist van Nederland heeft een nieuw album. Die de naam Anne Soldaat draagt. Anne Soldaat ben je misschien de afgelopen weken tegen gekomen in “De Beste Singer-Songwriter Van Nederland”. Waar hij te zien was in de begeleidingsband van Tim Knol.

De plaat is opgenomen in dezelfde bezetting als zijn debuutplaat “In Another Life”. Samen met Jason Falkner (multi-instrumentalist en de producent) speelt Anne Soldaat zo goed als de hele plaat vol. De plaat staat vol prachtige nummers. Op de eerste single “Maybe” is meteen het typische stemgeluid van Anne Soldaat te horen en natuurlijk zijn briljante gitaarspel.

Live wordt Soldaat bijgestaan door een fantastische band met bekende gezichten. Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Johan), Bram Hakkens (Kyteman, GEM, Jeroen Overman (Tim Knol) & Maurits Westerik (GEM) zitten in de band van Anne Soldaat.

27 oktober is Anne Soldaat te zien op het Let’s Get Lost Festival in Zwolle!

Beluister de eerste single “Maybe”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.