MuziekPop

Antoon – Blindelings

(Nieuwste Hits) – De 21-jarige Antoon gaf al twee shows in een uitverkochte Ziggo Dome en heeft meerdere grote hits op zijn naam staan! Wordt zijn nieuwe single ‘Blindelings’ de volgende?

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat zijn EP ‘Klop Klop’ uitkwam. In tussentijd stond Antoon op meerdere grote festivals in Nederland en produceerde hij muziek voor andere artiesten. Maar ook zelf heeft hij niet stilgezeten.

Blindelings

Nu is het tijd voor nieuwe muziek waarmee hij veel mensen hoopt te inspireren. Zo ook met zijn eerste nieuwe track van 2024 ‘Blindelings’. “Blindelings gaat over de veilige basis van een goede relatie. En dat kan met verschillende mensen zijn natuurlijk!  Je vriendin, je vader, een goede vriend. Verbinding… dat gun ik in deze tijd echt iedereen”, aldus Antoon.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.