IndieMuziek

Ão – More

(Nieuwste Hits) – De Belgische band Ão heeft eind vorig jaar de goed ontvangen debuutplaat ‘Ao Mar’ uitgebracht. Nu is het tijd voor de nieuwe single ‘More’.

De debuutplaat is in binnen- en buitenland goed ontvangen. Dit levert Ão ook een plek op tijdens Eurosonic, het showcase festival in Groningen. Daarnaast is de band genomineerd voor een MIA award in de categorie ‘Doorbraak’.

Nieuwe single ‘More’

De single ‘More’ is de afsluiter van de debuutplaat en ook vaak het laatste nummer tijdens optredens. Dit omdat het nummer fantastisch live kan worden uitgebreid. ‘More’ wordt als een hypnotiserend mantra over het publiek verspreid. Bij het liedje zit ook een hele mooie video.

De video is gemaakt door Michiel Venmans. Hij is is geslecteerd voor het Seeyousound Filmfestival in Turijn met de videoclip die hij eerder maakte voor de single ‘Meninas’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.