MuziekNieuws

Ape Not Mice – Where’d You Wanna Go

De band Ape Not Mice met zangeres Diede Claesen en drummer Mark Vrolings heeft de single “Were’d You Wanna Go” uitgebracht! Afgelopen vrijdag hebben ze een contract getekend bij Redline Music.

De band is op een leuke manier bij elkaar gekomen. De zangeres Diede zette een filmpje online en de drummer Mark ziet het en zoekt meteen contact. Inmiddels zijn ze 3 jaar en het album “Every Stain Tells a Story” verder. Met de zomerse single “Singing in the Sun” en met de single “Like Yeah” wisten ze de aandacht op zich te vestigen. Dat kwam mede door de mooie videoclips die Mark Vrolings er bij maakte. Deze aandacht zorgde ervoor dat Ape Not Mice mocht optredens op festivals als Paaspop en de Zwarte Cross en in poppodia als 013, Tivoli en Effenaar.

Beluister hieronder “Where’d You Wanna Go”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.