MuziekNieuws

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

ArcticMonkeys(Nieuwste Hits) – De Arctic Monkeys zijn terug van weggeweest! Ze hebben hun nieuwe single “Do I Wanna Know?” uitgebracht. Het festivalseizoen is weer begonnen dus een beter moment hadden ze niet kunnen kiezen.

De Artic Monkeys hebben het nummer al een paar keer op een setlist staan. Aangezien het nummer nu officieel uit is kunnen we er vanuit gaan dat de heren hem spelen op Best Kept Secret morgen. Het nummer is compleet anders dan zijn bekende voorgangers “I Bet You Look Good On The Dance Floor” en “When The Sun Goes Down“. Beide zijn ze een stuk sneller en je bent eerder geneigd om te gaan springen. Op “Do I Wanna Know?” doen de heren het een stuk rustiger aan. Met een beat die ze zo geleend kan zijn van een hiphop groep. Gaan we dit nummer nog veel horen op de radio?

Beluister hieronder “Do I Wanna Know?”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.