MuziekNieuws

Arctic Monkeys – Stop The World I Wanna Get Off With You

ArcticMonkeys(Nieuwste Hits) – Op 6 september komt het vijfde studioalbum ‘AM’ van de Arctic Monkeys uit. Tot die tijd worden we door de heren bestookt met lekkere nummers met super lange songtitels.

“Stop The World I Wanna Get Off With You” is zo’n lange songtitel en is de b-side van “Why’d You Only Call Me When You’re High“. De single haalt dus niet eens de nieuwe plaat. Wat opvalt aan het nummer is dat het een R&B-achtig ritme heeft net zoals “Do I Wanna Know“. Het is een goed nummer die op een maffe manier wordt ingehouden en niet echt loskomt. Toch blijft het een echt Artic Monkeys nummer.

Zanger Alex Turner zegt hierover: “We proberen altijd onze sound te blijven ontwikkelen en te veranderen. Maar wat we ook proberen het blijft altijd klinken als de Arctic Monkeys. Aan het begin van onze carrière wisten we nog niet welke kant onze muziek op ging. Maar één ding wisten we zeker, Arctic Monkeys wordt nooit een saaie Indie band“.

Het nieuwe album AM is hier alvast te bestellen!

Beluister hieronder “Stop The World I Wanna Get Off With You”

Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.