MuziekNieuws

Ares – 100.000 Plekken

Ares(Nieuwste Hits) – De 18-jarige Ares is een van de grootste rap talenten van Nederland. Hij werd in 2012 bekend toen hij de finale haalde van het programma de Next MC. Inmiddels is hij getekend door TopNotch en brengt hij de EP ‘100.000 Plekken’ uit.

Na de Next MC kwam de single “Regenboog” uit. Een simpele feelgoodtrack met een funky beat. De beats worden gemaakt door een Dennis Westerhout een vriend van Ares. Op de nieuwe EP ‘100.000 Plekken’ is goed te horen dat de twee gegroeid zijn in het maken van muziek. Zo heeft de titeltrack “100.000 Plekken” een slimme beat en hoor je Ares ineens zingen. Hij heeft de hele EP zelf ingezongen en soms zijn stem omhoog of omlaag gepitcht. De single verwijst naar de drukke agenda die Ares heeft momenteel. Hij vindt het lastig om zijn thuisbasis niet uit het oog te verliezen nu hij zo vaak van huis is.

De hele EP is opgenomen in Parijs. Ares baalde er dan ook van dat Great Minds het album in Parijs opnam. Maar Ares liet zich er niet door afleiden en had veel inspiratie voor zijn EP. Op het aankomende album die rond de zomer uitkomt is Big2 van The Opposites te horen. Een hele eer want The Opposites zijn de reden dat Ares is begonnen met muziek maken.

Beluister hieronder “100.000 Plekken)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.