MuziekPop

Arma Jackson & Josman – BBL

(Nieuwste Hits) – Arma Jackson & Josman scoren hit met zomerse track “BBL”. De track is afkomstig van het nieuwe album “Été sans fin” van Arma Jackson, dat alom lof oogst.

In slechts een week tijd heeft “BBL” al meer dan 2,5 miljoen streams verzameld. Een prestatie van formaat die het duo heeft weten te vertalen naar een visueel spektakel, dankzij de creatieve inbreng van grafisch ontwerper Léopold Noël.

Zomerhit BBL

Het nummer “BBL” is een zwoele zomerhit die de luisteraar meeneemt op een sensuele reis. Met teksten als “Baby love aime trop le sexe, le sexe sans langue de bois” en “Toutes les nuits et toutes les saisons, elle veut s’envoyer en l’air”, weet het duo de sfeer van eindeloze zomeravonden perfect te vangen.

Été sans fin” markeert de terugkeer van Arma Jackson na een tweejarige afwezigheid. Het album, bestaande uit 14 nummers, bevat samenwerkingen met onder andere Franglish en Josman. Met “BBL” slaagt Arma Jackson erin om een moderne zomerse sound neer te zetten, die perfect aansluit bij het warme seizoen.

Videoclip BBL

Het visuele aspect van “BBL” is al even indrukwekkend als het auditieve. De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Léopold Noel, ademt dezelfde artistieke richting als zijn voorganger “Voyager”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.