MuziekRock

Aspen Gems – Lightning

(Nieuwste Hits) – De Zwolse indieband Aspen Gems is druk bezig met een nieuwe EP. Als opwarmertje heeft de band alvast de single “Lightning” uitgebracht.

De Aspen Gems is een vriendengroep die in 2007 besloot muziek te gaan maken. In die jaren die volgende speelden ze in verschillende voorprogramma’s en stonden ze op Bevrijdingsfestival Overijssel. Live brengen de Zwolse indierockers een energieke show. Met puntige gitaarlijnen, synthesizersounds en stuwende bas en drum zwepen ze hun publiek op. Vorig jaar juli bracht de band de single “Nothing More Than This” uit en werkten ze verder aan nieuw materiaal.

Op hun nieuwe single “Lightning” laat Aspen Gems een nieuw fris geluid horen. Hun nieuwe catchy single heeft raakvlakken met new wave en postpunk uit de jaren tachtig. Wij van Nieuwste Hits zijn erg benieuwd naar de EP die in het voorjaar van 2016 uitkomt!

Beluister hieronder “Lightning”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.