IndieMuziek

AURORA – Some Type of Skin

(Nieuwste Hits) – De Noorse zangeres AURORA verrast haar fans met de release van haar nieuwe single ‘Some Type of Skin’.

Het nummer is zeer dansbaar en raakt een universeel gevoel van verbondenheid. Met teksten als “Waar houdt de wereld op en begin ik?” en “I have always been told that I should build some type of skin”, reflecteert AURORA op de uitdagingen van het moderne leven en de noodzaak om een emotionele barrière op te bouwen.

Festivalhit

Het refrein is een uitnodiging voor festivalgangers om mee te zingen en zich te laten meeslepen door de energieke melodieën. ‘Some Type Of Skin’ is de derde single van AURORA’s aankomende album ‘What Happened To The Heart’, dat op 14 juni zal worden uitgebracht. Met haar kenmerkende sound en poëtische teksten belooft AURORA opnieuw indruk te maken met dit langverwachte album.

AURORA live

Met de lente in aantocht kunnen festivalgangers zich verheugen op een nieuw seizoen vol muziek en feestvreugde. Een artiest om naar uit te kijken is de Noorse altpop-sensatie AURORA, die voor de tweede keer zal optreden op Down The Rabbit Hole, dat dit jaar plaatsvindt van 5 t/m 7 juli. Sinds haar eerste optreden op het festival in 2016 heeft de zangeres een indrukwekkende opmars gemaakt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.