MuziekNieuwsPop

Avicii ft. Conrad Sewell – Taste The Feeling

(Nieuwste Hits) – Coca-Cola heeft Avicii gevraagd de muziek te verzorgen voor hun nieuwe campagne “Taste The Feeling”. Voor de vocalen heeft de Zweedse DJ de Australische zanger Conrad Sewell gevraagd.

Coca-Cola is toe aan iets nieuws voor de merken Coca-Cola Zero, Coca-Cola Life, Coca-Cola Light en Coca-Cola. Het merk ruilt naar zeven jaar de slogan “Open Happiness” in voor “Taste The Feeling” en daar hoort natuurlijk een nieuw geluid bij! Coca-Cola heeft voor Avicii gekozen omdat hij optimistische, opzwepende muziek maakt die past bij luisteraars over de hele wereld. De Zweedse DJ mixt moderne muziek met traditionele instrumenten.

Avicii – Taste The Feeling

Avicii heeft voor dit nummer de hulp ingeschakeld van de Australische zanger Conrad Sewell. Die wij allemaal kennen van zijn vocalen op “Firestone” van Kygo. De Zweedse DJ heeft het zelf nog niet bevestigd maar Conrad Sewell heeft al gezegd dat ze het nummer ten gehore brengen tijdens de Olympische Spelen in Rio en tijdens het Europees kampioenschap voetbal.

De track “Taste The Feeling” is nog niet uit in de Avicii uitvoering. Wel vind je onderaan deze pagina een uitvoering van zanger Conrad Sewell en de versie die nu onder de reclame zit! Er komen nog meer versies zodat het nummer bij elke reclame-uiting past.

Beluister hieronder “Taste The Feeling” in de uitvoering van Conrad Sewell

Onder de nieuwe reclame klinkt het zo…

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.