MuziekPop

Bea And Her Business – WOW!

(Nieuwste Hits) – Bea and her Business brengt haar nieuwe single ‘WOW!’ uit, een nummer dat draait om de opwinding en verwarring van verliefdheid.

De 19-jarige artiest heeft bekendheid vergaard op TikTok met covers van artiesten als Bon Iver, Lana Del Rey en Coldplay. Vorig jaar stond ze in de Nederlandse Spotify-charts met ‘Born To Be Alive‘, een ballade die teksten van ‘Hey There Delilah‘ leende.

Opkomst van Bea and her Business

Ondanks haar jonge leeftijd maakt Bea and her Business al grote indruk in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Met meer dan 47 miljoen streams voor haar debuut-EP ‘Introverted Extrovert‘ en bijna een miljoen streams voor haar volgende release ‘Me Against My Head‘, heeft ze een groeiend aantal fans weten te bereiken, vooral op TikTok met 1.6 miljoen volgers. Nu zet Bea de volgende stap in haar opkomst door haar nieuwe single ‘WOW!’ te delen.

Over ‘WOW!’

Bea schreef ‘WOW!’ op 17-jarige leeftijd, waarbij ze de ervaring van verliefdheid op ironische wijze verwerkte in het nummer. Ze werkte samen met Hiten & Bhav en producer Stuart Price om het nummer tot leven te brengen. Het nummer gaat over de opwinding en verwachting van plotseling verliefd worden op een jongen die “eruitziet als een god midden op straat”, maar ook over de verwarring die gepaard gaat met niet weten wat je ermee moet doen. Bea’s zelfspot spreekt iedereen aan die iets soortgelijks heeft meegemaakt.

Invloeden en toekomst

Bea’s nummers resoneren zo natuurlijk met fans omdat haar verhalen conversaties weerspiegelen die velen van hen doormaken. Haar groeiende catalogus positioneert haar als een artiest die zowel luchtigheid als diepgang kan brengen, vergelijkbaar met artiesten als Lily Allen en Olivia Rodrigo. Met invloeden uit de poëzie en een groeiend aantal fans op sociale media, belooft Bea’s toekomst als artiest veel goeds.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.