MuziekNieuws

Beacon tweede album Two Door Cinema Club

Two Door Cinema club heeft het tweede album “Beacon” aangekondigd. De opvolger van “Tourist History” uit 2010 komt uit op 3 september. Het album wordt opgenomen in Los Angeles door Jacknife Lee, die eerder al samenwerkte met U2, Bloc Party en REM.

Two Door Cinema Club scoorde in Nederland bescheiden hitjes met Something Good Can Work, What You Know en Undercover Martyn. Deze singles zijn allemaal afkomstig van het succesvolle “Tourist History”. Nu is het tijd voor het moeilijke tweede album die de naam “Beacon” krijgt.

Frontman Alex Trimble zegt over het album: “Beacon wordt een veel intiemer album dan onze eerste, maar het krijgt een groter en voller geluid. Met deze plaat proberen we nog dichterbij de band te komen die we echt willen worden. Producer Jacknife Lee deelde onze ambities en droeg veel bij aan het totaalplaatje.”

Zoals elke zichzelf respecterende band tegenwoordig een trailer maakt van het nieuwe album, heeft ook Two Door Cinema Club een trailer gemaakt.  Op deze manier krijgt je alvast van het nieuwe album die op 3 september uitkomt bij het Kitsune label!

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe album “Beacon”
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-2-XlHP9wzM]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.