DanceMuziek

Belau – Open Water

(Nieuwste Hits) – De Hongaarse artiest Belau komt in november 2016 met zijn debuutalbum “The Odyssey”. Van dat album heeft hij nu de single “Open Water” uitgebracht waarop Myra Monoka de vocalen verzorgt.

De Hongaarse Péter Kedves begon zijn solo project Belau in 2015. Het idee om de avonturen die hij op reis beleefde om te zetten in muziek, kreeg hij tijdens een verblijf aan de ongerepte Kroatische kust. Hier deed hij inspiratie op voor zijn debuutsingle “Island Of Promise“. Een single waarop zijn zelf bedachte muziekgenre Sundowntempo gelijk van toepassing is. Door de zonnige klanken en elegante vocalen waan je je op een tropisch eiland met je tenen in het zand en een koel drankje binnen handbereik. De single scoorde zeer hoog op de playlisten van Deezer Hongarije.

Belau – Open Water

Na de goed ontvangen eerste single is het tijd voor de tweede single “Open Water”. Een nummer die heel goed bij de nazomer past. Voor de vocalen werkt Belau samen met Myra Monoka. De single is een van de 12 nummers die op debuutalbum “The Odyssy komt te staan. Het album ligt in november 2016 in de winkel en er zijn verschillende gastvocalisten op te horen.

Beluister hieronder “Open Water”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.