MuziekNieuws

Bertolf – English Roses

“English Roses” wordt het laatste nummer van het derde album van Bertolf die eind maart 2012 uitkomt. Het nummer is 3 december opgenomen in de Kluizenarij Onze Lieve Vrouwe van de Besloten Tuin in Warfhuizen.

Bertolf Lentink wilde altijd al een koorstuk schrijven en opnemen met een meerstemmig mannenkoor met de galm van een kerk. Dat kwam door zijn opa. Die zong in een mannenkoor en nam hem vaak mee naar kerstuitvoeringen. Voor zijn derde plaat kwam hij op het idee om “English Roses” te arrangeren als een mannenkoor.

Het nummer gaat over vermoeidheid. Bertolf zelf is soms helemaal klaar met zijn eigen ambitie en dat hij maar van alles moet van zichzelf. Af en toe wil hij gewoon alleen maar rust in zijn hoofd. Ik kan iedereen die druk is in zijn hoofd aanraden om dit nummer te luisteren. Je wordt er namelijk vanzelf rustig van.

Leo Blokhuizen twitterde over “English Roses” ‘Poeh hee, kerstliedje of toch niet, laat de donkere dagen maar komen. Mooier wordt het niet. Bertolf met English Roses’.
Het nummer komt eind deze week op Itunes en op Spotify.

Beluister hieronder het prachtige “English Roses”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.