MuziekNieuwsPop

Bertolf – Help Me Stand

(Nieuwste Hits) – De Zwolse singer-songwriter Bertolf heeft al drie albums op zijn naam staan. Het vierde album “First & Then” presenteert hij 18 september. De tweede single “Help Me Stand” is net uit!

Je kan Bertolf kennen van zijn grote hit “Another Day” of van het gevoelige “Mary“. In 2012 kwam zijn laatste album Bertolf uit en besloot hij even te stoppen als frontman. Bertolf heeft toen o.a. een theatertour gedaan met Kasper van Kooten en het album “Harde Noten” uitgebracht. Ook zit hij in de band Color Reporters waarmee hij het album “Color Reporters” uitbracht.

First & Then

De titel van Bertolf’s nieuwe album is “First & Then”. Een echte Coming of age-plaat volgens de zanger. Op het album staat ook een nummer die “First & Then“. Het liedje gaat er over wat er gebeurd als je ouder wordt, en dat thema hoor je terug op het hele album. De eerste single van zijn nieuwe album was “Jericho” en nu is daar ook de tweede single “Help Me Stand”. Een prachtige opgebouwde single met een killer van een refrein. Hopelijk krijgt dit album en deze single de aandacht die het verdiend!

De albumrealese van “First & Then” is 16 september in Hedon Zwolle. Een dag later doet hij het dunnetjes over in de tolhuistuin in Amsterdam.

Beluister hieronder “Help Me Stand”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.