MuziekNieuws

Bertolf en Kasper van Kooten – Woorden

Bertolf en Kasper van KootenBertolf & Kasper van Kooten hebben elkaar gevonden en duiken het theather in. De show ‘Harde Noten’ start 23 januari in Deventer. De heren brengen samen ook een cd uit en de eerste single daarvan is “Woorden”.

Een drummende zanger en een zingende gitarist. Die elkaar tegen kwamen in een Amsterdamse muziekclub. Ze raakten met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat ze best wel veel met elkaar gemeen hadden. Ze spraken drie keer af tijdens een vlammend Thais etentje en het idee voor “Harde Noten” was geboren. Kasper bezocht Bertolf’s concerten en Bertolf bezocht de theatershows van Kasper.

Al snel kwamen ze op het idee om het theater in te gaan met Nederlandse teksten. Dit resulteerde al in het mooie “Hola Sinterklaas (vanaf 9.00)”, “Dag Vreemde” en nu dus ‘Woorden”. Een liedje dat gaat over het niet kunnen vinden van de juiste woorden. Het nummer heeft een prachtige melodie en het refrein blijft goed hangen.

De cd ‘Harde Noten’ komt 20 februari 2013 uit. De cd is via deze link te bestellen.

Beluister hieronder “Woorden”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.