MuziekNieuwsUncategorized

Bingo Players ft. Ilse DeLange & Eddy Zoey – Needin’ The Love

From The EastIlse DeLange, Bingo Players en Eddy Zoey hebben hun handen ineen geslagen onder de naam From The East. De artiesten hebben samen de single “Needin’ The Love” gemaakt waarvan de opbrengst naar 3FM Serious Request gaat.

De vreemde maar gave samenwerking kwam tot stand in de uitzending van Ekstra Weekend. Vroeg Michiel Veentra aan Ilse DeLange of een muzikale samenwerking, met de eveneens uit Twente afkomstige Bingo Players en Eddy Zoey wat zou zijn. Ilse DeLange zei hierop volmondig ja en de samenwerking was een feit.

Nog geen week later had Michiel Veentra de heren aan de lijn en beloofden ze dat de track voor Serious Request af zou zijn. De artiesten zijn aan het werk gegaan onder de titel Twents Energy. Op 12 december ging de single “Needin’The Love” in première. Omdat iedereen uit Twente komt was de artiesten naam From The East snel gekozen.

Ik denk dat we de eerste danceplaat waarop Ilse DeLange te horen is vaak gaan horen tijdens Serious Request. Het zou de heren in het huis tenminste goed wakker houden!

Beluister hieronder “Needin’ The Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.