MuziekPop

Birdy – Keeping Your Head Up

(Nieuwste Hits) – De Engelse singer-songwriter Birdy is terug van weggeweest! Ze begint het jaar goed met haar nieuwe single “Keeping Your Head Up”. Op deze single laat ze een sound horen die we niet van Birdy gewend zijn!

We kennen de zangeres natuurlijk van haar ballads als “Skinny Love” en “People Help The People“. Maar Birdy had zin om een andere kant van zich zelf te laten zien. Ze heeft anderhalf jaar geschreven aan nieuwe muziek. Dit deed de zangeres samen met Wayne Hector en Steve Mac. Ze nam de opvolger van haar album ‘Fire Within’ in op in Londen.

De single “Keeping Your Head Up” heeft alles in zich om een grote hit te worden. De stuwende piano wordt zorgvuldig opgebouwd naar het refrein toe waar het nummer losbarst en je niet meer stil kunt blijven staan. De stem van Birdy en het catchy refrein doen de rest! Het kan niet lang meer duren voordat alle radiostations “Keeping Your Head Up” oppikken. Als dit nummer in lijn is van de rest van het album zijn wij bij Nieuwste Hits heel erg nieuwsgierig naar de rest!

Beluister hieronder “Keeping Your Head Up”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.