MuziekNieuws

Blaas of Glory – Enter Venuss

De Zwolse Heavy Metal Marching Band Blaas of Glory heeft gisteren haar nieuwe single “Enter Venuss” met clip gepresenteerd tijdens Gewoon Zwolle in Hedon. “Enter Venuss” is een mashup van Metallica’s – Enter Sandman en Venus van Shocking Blue.

De heren van Blaas of Glory hebben Tygo Gernandt weten te strikken voor de videoclip. Ze kwamen hem tegen op de catwalk van de Elle Awards en Tygo was meteen enthousiast. Via een bevriende kunstenaar kwamen ze in contact met Yasha Young. Een kunstenares en de galeriehoudster van Strychnin Gallery in New York, London en Berlijn. Yasha benaderde Judy Jaco, een Engelse regisseur die samen heeft gewerkt met Kings of Leon, Coldplay en The Pixies.

Door de drukke agenda’s van alle betrokken hadden ze slechts één weekend de tijd om de clip op te nemen. Op de eerste dag zijn alle scènes met Tygo opgenomen en op de tweede dag werd de rest opgenomen.
Het resultaat is deze bijzondere videoclip!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=C585MdOkKxk]

Blaas of Glory is opgericht in 2007 met als doel om de hele wereld te laten headbangen op de metalen klanken van de lyra en de sousafoon.  Blaas of Glory is een hilarische, akoestische Heavy Metal Marching Band die hardrock-nummers in een nieuw jasje steekt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.