MuziekRock

Black Oak – Gallop

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse band Black Oak heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij de single “Gallop”. Deze single is afkomstig van het debuutalbum ‘Equinox’.

De Band is in 2014 ontstaan toen singer-songwriters Geert van der Velde (The Black Atlantic) en Thijs Kuijken (I Am Oak) besloten samen te werken. Dit leverde de verrassende combinatie Black Oak op waarmee de mannen een Europese tour hebben gedaan.

Black Oak – Equinox

De band bracht in mei hun debuutalbum “Equinox” dat internationaal gelijk op lovende kritieken kon rekenen van muziekrecensent door heel Europa. Bijna de hele maand september werd er opgetreden door Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Op de weg van het Duitse Chemnitz naar het Reeperbahn Festival in Hamburg monteerde ze de videoclip bij “Gallop”. Een single waarop je de samensmelting van I Am Oak melancholische folk en het kenmerkende gevoel voor melodie van The Black Atlantic goed hoort.

Beluister hieronder “Gallop”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.