MuziekNieuwsPop

Blaudzun – Jupiter

(Nieuwste Hits) – Blaudzun is terug! Totaal onverwachts dropt hij zijn nieuwe single “Jupiter” van het gelijknamige nieuwe album die op 7 oktober uitkomt.

Het is alweer twee jaar geleden dat zijn laatste album “Promises of No Man’s Land” is uitgekomen. In tussentijd was Blaudzun druk met zijn elektronische project Haty Haty waarmee hij op verschillende festivals speelde. Toch heeft hij tijd gevonden om te werken aan een nieuw album.

Blaudzun – Jupiter

De titeltrack “Jupiter” wordt na de zomer opgevolgd door een officiële eerste single van het album. Voor deze single wordt momenteel een videoclip geschoten. Vanaf half september staat de band met vier uitverkochte premièreshows in de EKKO in Utrecht. Dit is tevens het startschot voor een uitgebreide Europese tour clubtour die onder andere de steden Brussel, Zürich en Berlijn aan doet.

Beluister hieronder “Jupiter”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.