MuziekNieuws

Blaudzun – Promises Of No Man’s Land

Blaudzun(Nieuwste Hits) – Het nieuwe album van Blaudzun gaat “Promises Of No Man’s Land” heten. Het titelnummer van de plaat is uitgekozen als eerste single en scoort meteen goed!

De single “Promises Of No Man’s Land” is namelijk uitgeroepen tot 3VOOR12-single van de week en Hotshot op Studio Brussel. Dat is niet gek voor iemand die het plan had om het een tijdje rustiger aan te doen, zodat hij rustig de tijd heeft om aan zijn nieuwe album te werken. Maar dat liep toch even anders. Blaudzun was al een jaar aan het schrijven en wilde zo snel mogelijk nieuw materiaal opnemen en de nieuwe liedjes spelen. Hij had steeds het rusteloze gevoel dat het album nu uit moet komen en niet morgen pas.

Zijn vorige album “Heavy Flowers” werd bekroond met de gouden status. Op 7 maart komt zijn nieuwe album “Promises Of No Man’s Land” uit en gaat hij op tour. Een perfecte timing in de aanloop naar het festivalseizoen.

Beluister hieronder “Promises Of No Man’s Land”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.