MuziekNieuws

Bløf & Nielson – Mannenharten

Mannenharten(Nieuwste Hits) – 28 november draait de film “Mannenharten” in de bioscoop. Bløf & Nielson zijn verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong. De single is vanmorgen uitgebracht en staat meteen hoog in de hitlijst van Itunes.

Nielson heeft het weer voor elkaar gekregen om een up-tempo Nederpopliedje te maken. Het is een fris geproduceerd nummer met mooie zanglijnen en een zeer catchy refrein. Precies waar we Nielson van kennen! Kijk maar naar zijn doorbraak single “Beauty & the Brains” en zijn zomerhit met Miss Montreal “Hoe“. Paskal Jakobsen past zijn stem aan aan die van Nielson waardoor de stemmen nog beter matchen.

Dat de single al zo hoog staat is niet raar. Nielson en Bløf hebben beide veel fans. Maar hoelang blijft de single nog hoog scoren?

Beluister hieronder “Mannenharten”

Songtekst
Als ik zwijg, wil ik zoveel zeggen, veel meer zeggen, dan het lijkt, dat ben ik.
Maar als ik zwijg, dan wil dat niet zeggen dat
ik niet luister naar wat jij eigenlijk vindt.

Oke, ik weet het. Soms ben ik te onattent
doet jij je best, vergeet ik weer complimentje
te geven terwijl je de liefste bent!

Maar als je naar me kijkt, dan zie je niet alleen
alleen een man van steen (daar binnen)
Van buiten lijk ik hard, maar breek er eens door heen
en laat het pijn doen in mijn Mannenhart.
Oh Oh Oh Ooooh 2x

Als ik praat, wil ik zoveel zeggen, veel meer zeggen
dan het eigenlijk lijkt. En als ik praat, dan wil dat dus
zeggen dat ik niet luister, want ik kan niets tegelijk.
En ja ik weet, soms hoor ik niet wat je zegt, heb jij
het woord, vergeet ik je weer even m’n aandacht
te geven terwijl je de liefste bent.

Maar als je naar me kijkt, dan zie je niet alleen
alleen een man van steen (daar binnen)
Van buiten lijk ik hard, maar breek er eens door
heen en laat het pijn doen in mijn Mannenhart.

De man die ik nu ben, de man die ik wil zijn.
Een Jochie en een vent, ik blijf het allebei.
Oh Oh Oh Oooh 3x

Maar als je naar me kijkt, dan zie je niet alleen
alleen een man van steen (daar binnen).
Van buiten lijk ik hard, maar breek er eens door heen
en laat het pijn doen (pijn doen).
Maar als je naar me kijkt, dan zie je niet alleen
alleen een man van steen (daar binnen).
Niets is wat het lijkt dus raak niet in de war
en vind jezelf maar in m’n Mannenhart.
Oh Oh Oh Oooh 2x

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Bløf & Nielson – Mannenharten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.